T 014 31 91 51

Vraag nu offerte!

DE WONING DIE U WENST

Voor de woning of villa van uw dromen heeft u met Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol de juiste keuze gemaakt. Volledig afgestemd op uw wensen en noden bouwen we uw nieuwe thuis van top tot teen. Indien u liever bepaalde werkzaamheden zelf uitvoert, kunnen we uiteraard ook enkel voor de ruwbouw zorgen. U beslist! Wij staan u in uw keuze bij met de nodige uitleg en deskundigheid zodat u achteraf op beide oren kan slapen tijdens het hele bouwproces.

Een waaier aan stijlen

Een flexibele en deskundige begeleiding is niet de enige troef van Bouwbedrijf Ivo Frans (Mol). U kan bij ons ook kiezen uit een arsenaal aan stijlen. Bent u compleet gewonnen voor een moderne woning? Of spreekt een klassiekere stijl u toch meer aan? De statige, maar gezellige uitstraling van een pastorijwoning is eveneens mogelijk, net zoals een meer landelijke stijl. Vertel ons hoe u uw toekomstige huis ziet en wij voegen uw ideeën samen met ons vakmanschap om voor een pracht van een resultaat te zorgen.

Tijdens het bouwproces verliezen we geen enkel detail uit het oog. Voor de woning of villa van uw dromen heeft u met Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol de juiste keuze gemaakt. Een flexibele en deskundige begeleiding is niet de enige troef van Bouwbedrijf Ivo Frans (Mol).

Oog voor detail

Tijdens het bouwproces verliezen we geen enkel detail uit het oog. Op de foto's ziet u hoe we zorgen voor een keurige afwerking van de woning; iets waar uiteraard ook verzorgd metselwerk bij hoort. Een halfsteens-, klezoren- of kruisverband, 'gewoon' of zelfs dunbed metselwerk: elk metselwerk geniet een speciale uitvoering en creëert een specifieke uitstraling. Daarom kan u bij Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol (provincie Antwerpen) terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan metselverbanden, die we dankzij onze jarenlange expertise probleemloos uitvoeren. Omschrijf ons simpelweg uw voorkeur en wij gaan aan de slag!

Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op via het telefoonnummer 014/31 91 51!