T 014 31 91 51

Vraag nu offerte!

UW BOUWPROJECT OP EN TOP VERZORGD

1

KennismakingWe willen u en uw wensen leren kennen
Voor een ijzersterke aanpak bent u bij Bouwbedrijf Ivo Frans in Mol aan het juiste adres. Tijdens het hele bouwproces staan we voor u klaar om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We hechten dan ook veel belang aan een goede voorbereiding, aangezien dat de eerste bouwsteen vormt om tot een mooi afgewerkt gebouw te komen. Dankzij een goede voorbereiding kunnen we een correcte planning opstellen en het bouwproces vlot laten verlopen.

Eerste kennismaking schept duidelijkheid

Alles begint uiteraard bij een eerste kennismakingsgesprek waarin u ons als bouwbedrijf leert kennen en waarin we alle mogelijkheden bespreken. We maken hier steeds duidelijke afspraken omtrent de uitvoering van uw project. U zal merken dat we vakmanschap en kwaliteit daarbij hoog in het vaandel dragen. Enkel zo kunnen we kwalitatief hoogstaand werk afleveren.

Goede samenwerking dankzij goede afspraken

Tijdens de offertefase gaan we na of uw wensen overeenstemmen met de vastgelegde afspraken. We creëren hier een duidelijk beeld van het project zodat u later met een glimlach uw nieuwbouw kan binnenwandelen. Bovendien maken we alle nodige aanvragen i.v.m. nutsleidingen, elektriciteit, water en gas in orde alvorens aan de bouw te beginnen. Nog een zorg minder zodat u het bouwproces zo aangenaam mogelijk ervaart.

Feilloze opvolging van de bouwopdracht

Zodra we in de voorbereidende fase alles op elkaar hebben afgestemd en de nodige aanvragen positief hebben opgevolgd, zorgen we tijdens de werken voor een uitstekende opvolging. Dankzij de opgestelde planning met vooropgestelde termijnen hebben we op elk moment een helder beeld van het verloop van het bouwproces. We respecteren natuurlijk elke deadline die we vooraf hebben bepaald en onderhouden het contact met u als klant en met de architect.

Dankzij onze grondige voorbereiding en constante opvolging van de werken garandeert Bouwbedrijf Ivo Frans (Mol, provincie Antwerpen) een feilloos bouwparcours zonder onaangename verrassingen.
Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 014/31 91 51 of via het e-mailadres info@bouwbedrijf-ivo-frans.be voor een eerste gesprek om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

2

Gedetailleerd voorstel We gaan na of onze afspraken en uw wensen nog dezelfde zijn

3

Concrete planning Duidelijke afspraken vormen de basis van een goede samenwerking

4

Opstart van de werf We zorgen voor alle nodige aanvragen voor nutsvoorzieningen

5

Ruwbouw of sleutel-op-de-deur U kiest welke weg we samen bewandelen

6

Werfopvolging Tijdens het volledige project onderhouden we optimaal contact met u en de architect

7

Afwerking en oplevering We zorgen voor een feilloze oplevering met aandacht voor alle details