T 014 31 91 51

Vraag nu offerte!

DE JUISTE MENSEN EN HET JUISTE MATERIAAL

Als erkend familiebedrijf steunen we op een jarenlange ervaring in de bouwwereld. Daardoor kunnen we u bij Bouwbedrijf Ivo Frans (provincie Antwerpen) een feilloze uitvoering van appartementsbouw en eigen projecten garanderen. We werken met vakbekwame mensen en uitstekende materialen waardoor we in staat zijn de constructie met een hoogstaande afwerking in een handomdraai te realiseren.

Van ruwbouw tot afwerking

Of u nu kiest voor enkel ruwbouwwerken of voor een totaal afgewerkt gebouw, Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol zorgt ervoor. We overlopen uw wensen, we stellen een duidelijk plan op en we zijn vertrokken! Met ons bouwbedrijf ontwikkelen we bovendien ook zelf bouwprojecten van appartementen, bij interesse mag u ons steeds contacteren. Verder zijn er in de keuze van architectuurstijl trouwens geen limieten, want onze vakmensen kunnen elke stijl aan. U wenst een gebouw met een moderne of klassieke uitstraling, in pastorijstijl of toch in een meer landelijke stijl? U vraagt, wij bouwen!

Speciale uitvoeringen voor uniek gebouw

De stijl van het bouwwerk wordt zonder twijfel mee bepaald door het soort metselwerk. Bij Bouwbedrijf Ivo Frans zorgen we voor de perfecte uitvoering van alle soorten metselverbanden.

Bij Bouwbedrijf Ivo Frans in Mol kunnen we een feilloze uitvoering van appartementsbouw en eigen projecten garanderen.

Kies voor een uniek wildverband, het veelvoorkomende halfsteensverband, een bijzonder kruisverband of een expressieve gevel dankzij de dunmetseltechniek. Elk soort metselwerk heeft zijn eigen karakter en draagt op zijn bijzondere manier bij tot de uitstraling van het gebouw. Op de foto's ziet u enkele voorbeelden van onze realisaties waarin het detailwerk ook duidelijk naar voren komt. Behalve een speciale uitvoering van metselwerken en constructies kan u bij Bouwbedrijf Ivo Frans (Mol) eveneens terecht voor aparte funderingstechnieken. Als u graag wat meer info heeft, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.