T 014 31 91 51

Vraag nu offerte!

AANPAK OP MAAT

De voorbije jaren hebben we ons als bouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en hebben we ons ook verdiept in de wereld van de renovatiewerken. Zoals bij elk bouwproject handelen we ook hier op basis van kwaliteit en vakmanschap. We zorgen daarbij steeds voor een unieke uitvoering van de werken, op basis van een persoonlijke benadering en een professionele begeleiding.

Elk project is mogelijk bij Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol

Een gebouw in elke stijl is mogelijk bij ons, net zoals elk soort metselwerk. Samen bespreken we uw voorkeuren om zo tot het gewenste resultaat te komen. Bij de bouwplannen kan u ervoor kiezen om enkel de ruwbouwwerken door ons te laten uitvoeren of om ons in te zetten voor een volledig afgewerkt gebouw, in eender welke stijl (zoals bijvoorbeeld modern, klassiek, landelijk of pastorijstijl) en met eender welk metselverband. Dat geldt uiteraard niet enkel voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor verbouwingswerken. Verder kan u bij Bouwbedrijf Ivo Frans (provincie Antwerpen) eveneens terecht voor een speciale uitvoering van funderingstechnieken en van constructies, waaronder overhangende constructies of tussenbouw.

De voorbije jaren hebben we ons als bouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en hebben we ons ook verdiept in de wereld van de renovatiewerken.

Ons ervaren team gaat geen enkele uitdaging uit de weg en we staan klaar om projecten van uiteenlopende aard uit te voeren, gaande van een artsenpraktijk, een school of een schoonheidscentrum tot een kantoor, een hamam of een tuinbistro.  

Zorgvuldige afwerking

Bouwbedrijf Ivo Frans (Mol) is al jaren actief in de bouwwereld en kan dan ook de nodige expertise voorleggen. Op de foto's ziet u enkele van onze bouw- en verbouwprojecten die we met de nodige zorg hebben afgewerkt zonder belangrijk detailwerk uit het oog te verliezen. Die realiseringen zijn mogelijk dankzij een perfecte voorbereiding, een team van experten en de beste materialen. U wil graag met ons samenwerken voor uw bouwproject? Dan staan wij voor u klaar om tijdens een kennismakingsgesprek de eerste ideeën op tafel te leggen.