T 014 31 91 51

Vraag nu offerte!

AANGENAAM EN KWALITEITSVOL BOUWEN

Bouwen zonder stress, noch zorgen. Dat kan! Bouwbedrijf Ivo Frans, gevestigd in Mol (provincie Antwerpen), staat tot uw dienst om de bouw van uw nieuwe woning zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zijn een geregistreerd en erkend familiebedrijf dat volgens de traditionele bouwmethode werkt. Dankzij onze jarenlange ervaring, het vakmanschap van onze medewerkers en een professionele projectopvolging garanderen we u een prachtig bouwresultaat.

Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol: de beste keuze voor uw bouwproject.

Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol: de beste keuze voor uw bouwproject

Als u van plan bent om een woning, appartement of bedrijfsgebouw neer te zetten, dan is Bouwbedrijf Ivo Frans de partner bij uitstek. Gesitueerd in de provincie Antwerpen zijn we als bouwbedrijf namelijk gespecialiseerd in zowel woning- en villabouw, als appartementen en bedrijfsgebouwen. Daarnaast nemen we eveneens verbouwingswerken voor onze rekening die we steeds tot een kwaliteitsvol einde brengen. Bovendien schenken we de nodige aandacht aan duurzaam en energiebewust bouwen, iets wat steeds meer aan belang wint. Vandaar dat we het kwalitatieve label van Energiebewuste Aannemer trots dragen.

Sterke reputatie dankzij sterke waardes

Eén van onze belangrijkste pijlers is het creëren van een vertrouwensband met onze klanten, want enkel op die manier kan een samenwerking zorgen voor het beste resultaat. We zorgen daarbij voor persoonlijk contact tussen u als klant, wij als bouwbedrijf en de architect. Een heldere en persoonlijke communicatie is voor ons namelijk van groot belang. Daarnaast bieden we kwaliteit en een perfecte service aan, gaande van vakkundig personeel tot een perfecte opvolging van het bouwproces. We hebben bovendien niet enkel oog voor het geheel, maar ook voor de details. Bij Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol is zorgeloos bouwen écht zorgeloos bouwen!

Kwaliteit en expertise voor elk project

Dankzij alle bovenstaande waardes heeft Bouwbedrijf Ivo Frans een sterke reputatie opgebouwd doorheen de jaren, met de tevredenheid van onze klanten als het beste bewijs. Hebben we uw interesse gewekt? Dan kan u ons altijd een vrijblijvende prijsofferte vragen. Zowel voor enkel ruwbouwwerken als voor een volledig afgewerkt bouwproject (beter bekend als de sleutel-op-de-deur woning) kan u bij ons aankloppen. U beslist zelf voor welke fase van uw bouwproject u met ons wil samenwerken, maar één ding is zeker: u mag steeds rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Contacteer ons via mail (info@bouwbedrijf-ivo-frans.be) of bel ons even op (014/31 91 51) zodat we een afspraak kunnen inplannen en samen de eerste stappen kunnen zetten van uw bouwproject. Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol (provincie Antwerpen) zorgt zonder twijfel voor een aangename bouwervaring.

Bij Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol is zorgeloos bouwen écht zorgeloos bouwen!